Υλικά που θα χρειαστείτε :
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
- 180 γρ μπισκότα digestive (θρυμματισμένο)
-
100 γρ Ρόφημα Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη (1/2 κούπα)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
-
900 γρ Ρόφημα Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη (4,5 κούπες)
- 100 γρ κακάο σκόνη (7 κτσ)
- 200 γρ ζάχαρη (1 κούπα)
- 70 γρ κορν φλάουρ (6-7 κτσ)
- 4-5 σταγόνες υγρή βανίλια (2 βανιλίνες)
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ
- Τριμμένο Μπισκότο digestive
Εκτέλεση
-
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα 900 γρ Ρόφημα Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη και κρατάμε 100 γρ για το βρέξιμο των μπισκότων .
- Προσθέτουμε την ζάχαρη, την υγρή βανίλια, το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να
πήξει. - Ρίχνουμε την κρέμα σε ένα ταψάκι την σκεπάζουμε με μια μεμβράνη να εφάπτεται καλά πάνω στην κρέμα και την αφήνουμε να κρυώσει.
- Αφρατεύουμε την κρέμα με ένα σύρμα και την βάζουμε μέσα σε ένα κορνέ.
-
Ρίχνουμε το θρυμματισμένο μπισκότο digestive στα 5 ποτηράκια (υπολογίζουμε 2 κτσ στο καθένα) και βρέχουμε με το Ρόφημα Αμύγδαλο που κρατήσαμε.
-
Μοιράζουμε την κρέμα στα ποτηράκια και στολίζουμε με τριμμένο μπισκότο
Το πιο νόστιμο και εύκολο γλυκάκι που θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά!!