Η πίτσα τοστ Της Ελένης που μας πήρε τα μυαλά! Θα σας ξετρελάνει!
Yλικα
- 12 φέτες ψωμί του τοστ
- Μαγιονέζα
- Διάφορα κίτρινα τυριά σε φέτες
- Γαλοπούλα βραστή 6 φέτες
- Κετσαπ
Εκτελεση
Βάζουμε στο ταψί τις μισές φέτες του τοστ τις αλείφουμε με μαγιονέζα
Προσθέτουμε τις φέτες από τα τυριά και από πάνω το υπόλοιπο ψωμί
Αλειμένο με μαγιονέζα. Προσθέτουμε το κέτσαπ, τα κίτρινα τυριά και την γαλοπούλα
Πάλι κέτσαπ και το υπόλοιπο τυρλι .Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να
λιώσουν τα τυριά.
Μπορούμε να αυτοσχεδιάσουμε και να βάλουμε ότι άλλο υλικό μας αρέσει
Από την καταπληκτική μαγείρισσα Ελένη Τσιρακιδου!
athensmagazine.gr