Υλικά:
- 1 κιλό στρογγυλές πατατούλες για φούρνο
- Ξύσμα από 1 μεγάλο πορτοκάλι
- Χυμός από 2 πορτοκάλια
- Χυμός από 2 λεμόνια
- Μισό κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος, τις αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Τις σκεπάζουμε καλά με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σκεπασμένες και για άλλα 30 λεπτά ξεσκέπαστες.
- Τις γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές, ώστε να ροδίσουν ομοιόμορφα.
athensmagazine.gr