Υλικά (3-4 μερίδες)
- 250 γρ. Βρασμένες αχιβάδες
- 320 γρ. Τόνο σε νερό
- 5 κ. Σ. Καλαμπόκι
- 5 κ. Σ. Ελιές χωρίς κουκούτσια
- 2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 3 κ σ. Μαγιονέζα Light
- 3 κ. Σ. Ελαιόλαδο
- 2 κ. Σ. Μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 πρέζες άνηθο
- 1 κ. Γ. Σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση
- Στραγγίζουμε τον τόνο από τα νερά.
- Τα βάζουμε σε μεγάλο μπολ για σαλάτα.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.