Τώρα, μπορείς ν’ απολαύσεις την αγαπημένη σου τυρόπιτα σε μορφή σουφλέ και να εντυπωσιάσεις ακόμα και τους ποιο απαιτητικούς.
ΥΛΙΚΑ
- 12 φύλλα κρούστας
- 450 γρ. φέτα
- 200 γρ. ελαιόλαδο
- 4 αβγά
- 500 ml γάλα κατσικίσιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς
- Λαδώνουμε το ταψί και στρώνουμε τρία φύλλα (τα οποία δώνουμε το καθένα ξεχωριστά) και φροντίζουμε να εξέχουν από το ταψί
- Απλώνεται όλη τη φέτα και γυρίζεται προς τα μέσα τα φύλλα που βγαίνουν από το ταψί.
- Στην συνέχεια βάζετε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα (τσαλακωμένα)
- Χαράζεται σε τετράγωνα κομμάτια
- Σε ένα μπολ, σπάτε τα αβγά, ρίχνετε το υπόλοιπο λάδι που χρησιμοποιήσατε για τα φύλλα και προσθέτετε το γάλα. Ανακατεύετε καλά και το περιχύνετε την τυρόπιτα.
- Ψήνετε για 50 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
newsitamea.gr