Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Μαγειρίτσα

Μαγειρίτσα

Μαγειρίτσα,η πρωταγωνίστρια του Πασχαλινού τραπεζιού που φροντίζει την ομαλή (μετάβαση) του οργανισμού απο τη νηστεία στο κρέας,η γεύση?πάντα επίκαιρη!!

Μαγειρίτσα Υλικά:
περίπου 600 γρ.κατσικίσια εντεράκια
1 λίτρο νερό βρύσης + χυμό απο 1 λεμόνι
περίπου 700 γρ. κατσικίσια συκωταριά
λάδι
7 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κ.σ.  άνηθο
πιπέρι
2 λίτρα χλιαρό νερό
αλάτι
100 γρ.ρύζι γλασέ (πλυμένο)
2 αβγά

χυμό απο 2 λεμόνια

Δες επίσης

Atelier Papaioannou: Μια ιστορία για την παραδοσιακή ψαροφαγία

Ένας νέος γαστρονομικός προορισμός άνοιξε χθες για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κέντρο της ...