Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Μαγειρίτσα

Μαγειρίτσα

Μαγειρίτσα,η πρωταγωνίστρια του Πασχαλινού τραπεζιού που φροντίζει την ομαλή (μετάβαση) του οργανισμού απο τη νηστεία στο κρέας,η γεύση?πάντα επίκαιρη!!

Μαγειρίτσα Υλικά:
περίπου 600 γρ.κατσικίσια εντεράκια
1 λίτρο νερό βρύσης + χυμό απο 1 λεμόνι
περίπου 700 γρ. κατσικίσια συκωταριά
λάδι
7 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κ.σ.  άνηθο
πιπέρι
2 λίτρα χλιαρό νερό
αλάτι
100 γρ.ρύζι γλασέ (πλυμένο)
2 αβγά

χυμό απο 2 λεμόνια

Δες επίσης

Πώς να αποθηκεύετε τους ξηρούς καρπούς για να μην χαλάσουν γρήγορα

Εάν αποθηκεύετε τους ξηρούς καρπούς σας στο ντουλάπι της κουζίνας σας, τότε πρέπει να γνωρίζετε ...