Μαγειρίτσα,η πρωταγωνίστρια του Πασχαλινού τραπεζιού που φροντίζει την ομαλή (μετάβαση) του οργανισμού απο τη νηστεία στο κρέας,η γεύση?πάντα επίκαιρη!!
Μαγειρίτσα Υλικά:
περίπου 600 γρ.κατσικίσια εντεράκια
1 λίτρο νερό βρύσης + χυμό απο 1 λεμόνι
περίπου 700 γρ. κατσικίσια συκωταριά
λάδι
7 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κ.σ. άνηθο
πιπέρι
2 λίτρα χλιαρό νερό
αλάτι
100 γρ.ρύζι γλασέ (πλυμένο)
2 αβγά
χυμό απο 2 λεμόνια