Εκτέλεση
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Ρίχνετε το μείγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη που να εφάπτεται στο μείγμα και το αφήνετε στην κατάψυξη 4 ώρες.
- Το ξαναχτυπάτε άλλη μια φορά. Το μεταφέρετε στο δοχείο φύλαξης, ρίχνοντας το σε 3 δόσεις, ώστε να πασπαλίζετε ενδιάμεσα με το χοντροκομμένο μπισκότο. Ξαναβάζετε στην κατάψυξη για άλλες 4 ώρες.
athensmagazine.gr