Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Για τον χυλό
-
500 γρ γάλα Ρόφημα ρόφημα Αμύγδαλου Χωρίς Ζάχαρη (2 κούπες)
- 250 γρ αλεύρι γ.ο.χ (1 κούπα και 3/4)
- 2 κτσ ζάχαρη
- 30 γρ ηλιέλαιο (3 κτσ)
- 3-4 σταγόνες υγρή βανίλια (1 βανιλίνη)
Για το σερβίρισμα
- Νηστίσιμη πραλίνα σοκολάτα
Εκτέλεση
-
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Γάλα ρόφημα Αμύγδαλου Χωρίς Ζάχαρη, το αλεύρι, την ζάχαρη, το ηλιέλαιο, την υγρή βανίλια και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε έναν λείο χυλό.
- Λαδώνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και με μια μεγάλη κουτάλα παίρνουμε μια ποσότητα από το μείγμα.
- Με κυκλικές κινήσεις και ανασηκώνοντας το τηγάνι βοηθάμε το μείγμα να κυλίσει και να καλύψει όλη την επιφάνεια.
- Μαγειρεύουμε μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα και έπειτα με μια σπάτουλα ξεκολλάμε και αναποδογυρίζουμε την κρέπα.
- Σερβίρουμε με νηστίσιμη πραλίνα σοκολάτας ή με ότι άλλο σας αρέσει.
Φτιάξτε για σας και για την οικογένεια σας τις πιο νόστιμες και εύκολες σπιτικές νηστίσιμες κρέπες!!