Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Για το Κανταΐφι
- 120 γρ. φύλλο κανταΐφι
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. Vegan Πραλίνα φιστίκι
Για τη κρέμα
- 500 ml Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Φιστίκι
- 35 γρ. κορν φλάουρ
- 100 γρ. Κουβερτούρα
- 2 κ.σ. κακάο σκόνη
Για το γαρνίρισμα
- Σπασμένο φιστίκι Αιγίνης
Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το κομμένο φύλλο κανταΐφι και το ελαιόλαδο.
- Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια και καβουρδίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
- Ρίχνουμε το κανταΐφι σε ένα μπολ και προσθέτουμε την πραλίνα φιστικιού.
- Ανακατεύουμε καλά, ώστε να ενσωματωθούν πλήρως τα υλικά.
- Το βάζουμε σε κορνέ και το αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Φιστίκι , το κορν φλάουρ, το κακάο και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει το μείγμα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα κομματάκια κουβερτούρας, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν.
- Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει ελαφρώς και το βάζουμε σε κορνέ.
- Σε ποτηράκια, βάζουμε μια στρώση από το μείγμα με το κανταΐφι, συνεχίζουμε με τη κρέμα και επαναλαμβάνουμε με μια δεύτερη στρώση, κλείνοντας με την κρέμα.
- Γαρνίρουμε με σπασμένο φιστίκι Αιγίνης.
Καλή επιτυχία!