Δοκιμάστε να φτιάξετε τους πιο νόστιμους παραδοσιακούς κεφτέδες με τραγανές πατάτες από τον σεφ Nικόλα Σακελλαρίου.
Υλικά
400 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος
400 γραμμ. κιμάς χοιρινός
170 γραμμ. τριμμένη φρυγανιά
2 κρεμμύδια ξερά, αλεσμένα
½ κουτ. τσαγιού τζίντζερ, σκόνη
½ κουτ. τσαγιού μοσχοκάρυδο, σκόνη
½ φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Για το σιρόπι
5 κουτ. σούπας δυόσμος φρέσκος, ψιλοκομμένος
2 αβγά
6 πατάτες μεγάλες
Αλάτι- πιπέρι
Καπνιστή πάπρικα
Ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση: