Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Ο Βασιλιάς της Ιταλικής Γαστρονομίας: Κανελόνια

Ο Βασιλιάς της Ιταλικής Γαστρονομίας: Κανελόνια

Κανελόνια
                                                        Υλικά για τον κιμά
Λίγο λάδι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
390 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς
100 γραμμάρια κόκκινο κρασί
100 γραμμάρια σάλτσα (ντοματάκια)
1 ξυλάκι κανέλα
1/2 κ.γ. μπαχάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 κ.σ. τριμμένο κασέρι (απο τα 230 γραμμάρια)
250 γραμμάρια κανελόνια
1 ποτηράκι νερό βρύσης για το βούτηγμα των κανελονιών
                                                 Υλικά για σάλτσα
Λίγο λάδι
2 σκελίδες σκόρδο (πολτοποιημένες)
300 γραμμάρια σάλτσα (ντοματάκια)
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
                                              Για την κρέμα γάλακτος
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με λιπαρά
140 γραμμάρια γάλα πλήρες
1 αβγό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
230 γραμμάρια τριμμένο κασέρι (για το πασπάλισμα)

 

 

Δες επίσης

Πώς να αποθηκεύετε τους ξηρούς καρπούς για να μην χαλάσουν γρήγορα

Εάν αποθηκεύετε τους ξηρούς καρπούς σας στο ντουλάπι της κουζίνας σας, τότε πρέπει να γνωρίζετε ...