Κανελόνια
Υλικά για τον κιμά
Λίγο λάδι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
390 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς
100 γραμμάρια κόκκινο κρασί
100 γραμμάρια σάλτσα (ντοματάκια)
1 ξυλάκι κανέλα
1/2 κ.γ. μπαχάρι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3 κ.σ. τριμμένο κασέρι (απο τα 230 γραμμάρια)
250 γραμμάρια κανελόνια
1 ποτηράκι νερό βρύσης για το βούτηγμα των κανελονιών
Υλικά για σάλτσα
Λίγο λάδι
2 σκελίδες σκόρδο (πολτοποιημένες)
300 γραμμάρια σάλτσα (ντοματάκια)
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για την κρέμα γάλακτος
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με λιπαρά
140 γραμμάρια γάλα πλήρες
1 αβγό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
230 γραμμάρια τριμμένο κασέρι (για το πασπάλισμα)