Παγωτό σάντουιτς
ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια φυτική σαντιγύ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 μικρό εβαπορέ
νερό όσο είναι το κουτάκι του εβαπορέ
1 κ.γ. μαστίχα (απο το διάσημο ακριτικό νησί Χίος)
40 μπισκότα πτι-μπερ
4 κ.σ. κακάο ρόφημα
Η συνταγή του παγωτού σάντουιτς με φυτική σαντιγύ, ζαχαρούχο γάλα, μαστίχα από το Χίο και μπισκότα πτι-μπερ είναι μια από τις πιο λαχταριστές συνταγές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Το αποτέλεσμα είναι ένα παγωτό με απαλή υφή, πλούσια γεύση και ανεπανάληπτο άρωμα.
Η προσθήκη μαστίχας στη συνταγή δίνει ένα μοναδικό αρωματικό στοιχείο που θα σας μαγέψει. Τα μπισκότα πτι-μπερ που χρησιμοποιούνται ως βάση του σάντουιτς, δίνουν μια τραγανή υφή και μια γεύση που ταιριάζει απόλυτα με το παγωτό. Το κακάο ρόφημα που προσθέτετε στη συνταγή δίνει μια πινελιά σοκολάτας που συμπληρώνει τέλεια τη γεύση του παγωτού.
Το παγωτό σάντουιτς είναι ιδανικό για τους λάτρεις του παγωτού και για όλους όσους αναζητούν μια δροσερή επιλογή για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.