Στη θλίψη βυθίστηκε ο κλάδος των ζαχαροπλαστών, από το άγγελμα του θανάτου του Αθανάσιου Λιβαδιώτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών.
Ο συνταξιούχος ζαχαροπλάστης ήταν γνωστός σε όλη τη Μαγνησία για τη σπεσιαλιτέ του, τους κορνέδες, τους οποίους έφτιαχνε με μεράκι και μυστική συνταγή. Διατηρούσε ζαχαροπλαστείο για πολλά χρόνια στα Κανάλια Μαγνησίας και πολλοί Βολιώτες το επισκέπτονταν για να προμηθευτούν το αγαπημένο γλύκισμα.
Στη συνέχεια, ο γιος του άνοιξε το δικό του ζαχαροπλαστείο, συνεχίζοντας την παράδοση του πατέρα του στην Καλλιθέα Βόλου με το όνομα “το κορνεδάκι”.
thenewspaper.gr