Παγωτό με ελάχιστες θερμίδες: Το καλοκαίρι βρίσκεται πολύ κοντά, καθώς διανύουμε τα μέσα Μαΐου. Η θερμοκρασία έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει και θα συνεχίσει να το κάνει για τους επόμενους μήνες; Τι καλύτερο λοιπόν από ένα γευστικό παγωτό; Για να το φτιάξετε, μπορείτε να ακολουθήσετε, τη συνταγή, η οποία βρίσκεται παρακάτω. Αναλυτικότερα:
Παγωτό με ελάχιστες θερμίδες – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της
Παγωτό με ελάχιστες θερμίδες – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής
– 1/4 φλιτζάνι γάλα χωρίς λιπαρά σε σκόνη
– 2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο
– 2 φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα 0%
– 1/4 φλιτζάνι υποκατάστατο ζάχαρης (στέβια, σακχαρίνη)
– 1 κουταλιά του γλυκού βανίλια
Παγωτό με ελάχιστες θερμίδες – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής
– Πάρτε καλαμποκάλευρο, με γάλα σε σκόνη.
– Τα συγκεκριμένα υλικά βάλτε τα σε ένα μπολ.
– Στη συνέχεια προσθέστε στο μπολ σας τόσο τη βανίλια, όσο και τη ζάχαρη.
– Έπειτα, βάλτε στο μπολ σας και γάλα.
– Ανακατέψτε πάρα πολύ καλά, τα υλικά, τα οποία βρίσκονται μέσα στο μπολ σας.
– Αυτή ήταν η διαδικασία. Τα πράγματα από εδώ και πέρα απλουστεύουν πάρα πολύ και είναι πολύ συγκεκριμένα.
– Τοποθετήστε το μπολ σας, το οποίο περιέχει πλέον μέσα το παγωτό του, στην κατάψυξη.
– Για να έχετε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, οφείλετε να αφήσετε το μπολ σας στην κατάψυξη για περίπου δύο ώρες.
– Μετά το πέρας των 120 λεπτών, αφαιρέστε το μπολ σας από την κατάψυξη.
– Αφήστε το παγωτό σας έξω για περίπου πέντε λεπτά.
– Στη συνέχεια προσπαθήστε να βγάλετε μπαλίτσες από το μπολ σας για να ευχαριστηθείτε, το υπέροχο παγωτό που φτιάξατε.
enimerotiko.gr