Υλικά
Αλάτι
1/2 Φλιτζάνι του καφέ σπορέλαιο
1/2 Φλιτζάνι ξύδι
1 Νεροπότηρο χλιαρό νερό
ΓΕΜΙΣΗ
1/2 Κιλό σέσκουλα
1 Φλιτζάνι του τσαγιού καυκαλήθρες
2 Αβγά
1/2 Ματσάκι άνηθο
250 Γραμμάρια τυρί
1 Κρεμμύδι
Βάζουμε όλα τα υγρά στη λεκάνη ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ζυμώνουμε αχνίζουμε το κρεμύδι και ρίχνουμε μέσα τα χόρτα ώσπου να μαλακώσουν και εν συνεχεία ρίχνουμε τα αβγά πιπέρι άνυθο το μισό τυρί ανακατεύοντας τα ανοίγουμε το φύλλο βάζουμε τη γέμιση και η επάνω πλευρά το άλλο φύλλο το τέλος αλοίφουμε με ένα φλυτζανάκι σπορέλαιο κάνοντας μια επιφανεική τομή σε όλη την επιφάνεια.