Είναι 53 ετών και το κορμί της το ζηλεύουν 20αρες. «Επικεντρωθείτε στο να είστε πραγματικά καλοί με τον εαυτό σας, αλλά επιτρέψτε στον εαυτό σας και τις στιγμές της απόλαυσης», αυτό είναι το μότο της και η νοοτροπία της διατροφικής συνήθειας που κάνει την Τζένιφερ Άνιστον μία από τις πολλές διασημότητες που δεν ακολουθούν αυστηρή δίαιτα, αλλά επιτρέπουν στον εαυτό τους να απολαμβάνουν ό,τι τρώνε, έστω και περιστασιακά.
Παρόλο που απολαμβάνει τις παρασπονδίες της που και που, η Άνιστον φροντίζει να τηρεί τις υγιεινές της συνήθειες ακολουθώντας την δίαιτα Zone. Ρεπορτάζ, μάλιστα, την ήθελε να πληρώνει μέχρι και 8.000 ευρώ ειδικό για να μπορεί να τρώει «ελεύθερα» αλλά ταυτόχρονα μετρημένα, ότι θέλει.
Πρωινό:
Ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι, καφέ με γάλα χαμηλών λιπαρών και στέβια και ένα ρόφημα πρωτεΐνης «Βάζω μπανάνες, κεράσια, μαύρα μούρα, σκόνη πράσινων λαχανικών (συμπλήρωμα διατροφής από βότανα, φύλλα, φρούτα, λαχανικά και ρίζες), πεπτίδια κολλαγόνου, λίγο κακάο σε σκόνη, στέβια και γάλα αμυγδάλου με γεύση σοκολάτα. Μου αρέσει να έχει γεύση σοκολάτας για να μην καταλαβαίνω τη μυρωδιά της σκόνης πρωτεΐνης» εξηγεί η ίδια.
Σνακ:
Αβγά βραστά. «Τα τρώω λίγες ώρες μετά το πρωινό μου ρόφημα».
Μεσημεριανό:
Seared Ahi Tuna (τόνος) μαζί με σαλάτα φακής με αγγούρι «Βάζω και λίγο ελαιόλαδο» σχολιάζει.
Σνακ:
Τυρί «Μπορεί να φάω ένα stick τυριού το απόγευμα ή μία σούπα αν πεινάω πολύ».
Βραδινό:
Σαλάτα από κολοκυθάκια με πέστο. «Ή, μία φορά κάθε δύο περίπου εβδομάδες, θα μαγειρέψουμε μαζί με τον Justin μία καρμπονάρα».