Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Πρασόπιτα: Η Γεύση της Ελληνικής Παράδοσης
????????????????????????????????????

Πρασόπιτα: Η Γεύση της Ελληνικής Παράδοσης

Υλικά
1 νεροπότηρο χλιαρό νερό
1 πρέζα αλάτι
1 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. σπορέλαιο
1/2 κιλό μαλακό αλεύρι
7 φρέσκα κρεμμυδάκια
περίπου 800 γραμμάρια πράσα
λάδι
πιπέρι
400 γραμμάρια φέτα
2 αβγά
130 γρ. λιωμένο φυτικό μαγειρικό λίπος
100 γραμμάρια ηλιέλαιο
1 κ.γ. μαργαρίνη
προαιρετικά λίγα μπαστουνάκια  γραβιέρα
σπορέλαιο

 

 

Δες επίσης

Πώς να αποθηκεύετε τους ξηρούς καρπούς για να μην χαλάσουν γρήγορα

Εάν αποθηκεύετε τους ξηρούς καρπούς σας στο ντουλάπι της κουζίνας σας, τότε πρέπει να γνωρίζετε ...