Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Για τη βάση
- Γκρανόλα με κομμάτια κουβερτούρας χωρίς ζάχαρη
Για τη σοκολατένια μους
-
500 ml Γάλα Αμυγδάλου Χωρίς Ζάχαρη (2 κούπες)
- 170 γρ. Κάσιους (1 κούπα)
- 10 βασιλικούς χουρμάδες (200 γρ,)
- 3 κ.σ. κακάο σκόνη (40 γρ,)
- 1 βανίλια
Για το Γαρνίρισμα
- Κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ μουλιάζουμε τα κάσιους, σε ένα άλλο μπολ μουλιάζουμε τους χουρμάδες και τα αφήνουμε για 10 λεπτά.
- Καθαρίζουμε τους χουρμάδες από τη φλούδα και αφαιρούμε το κουκούτσι.
- Σε ένα πολυκόφτη ρίχνουμε το Γάλα Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη, τα κάσιους, τους χουρμάδες, το κακάο σκόνη, τη βανιλίνη και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να το μείγμα να γίνει λείο.
- Θα χρειαστούμε 5 ποτηράκια συνολικά και σε κάθε ποτηράκι θα βάλουμε 3 κ.σ. γκρανόλα.
- Μοιράζουμε το μείγμα στα ποτηράκια και γαρνίρουμε με τριμμένη κουβερτούρα.
Καλή σας επιτυχία!