Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Στα Δικαστήρια Λάρισας και στον εφέτη ανακριτή η Μαρία Καρυστιανού

Στα Δικαστήρια Λάρισας και στον εφέτη ανακριτή η Μαρία Καρυστιανού

Στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας έφτασε προ ολίγου, το πρωί της Πέμπτης η πρόεδρος του Συλλόγου Τέμπη 2023 Μαρία Καρυστιανού μαζί με τον Παύλο Ασλανίδη.

Η κ. Καρυστιανού έχει αυτή την ώρα συνάντηση με τον εφέτη ανακριτή  ο οποίος έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης των Τεμπών.

Αργότερα το μεσημέρι στις 13:30 ο κ. Λ. Αποστολίδης ως συνήγορος θυμάτων των Τεμπών θα επισκεφθεί επίσης τον εφέτη ανακριτή για τα πορίσματα των δικαστικών πραγματογνωμοσύνων  και την εξέλιξη των ανακριτικών πράξεων.

Τέλος, σήμερα θα καταθέσουν σταθμάρχες και δύο δικαστικοί πραγματογνώμονες.

Δείτε φωτογραφίες:

Ζωή Μπουρουτζή – φωτο: onlarissa.gr

Δες επίσης

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας βράβευσε Θεσσαλούς αθλητές για τις διακρίσεις τους σε ευρωπαϊκούς αγώνες

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης ...