Ένα δροσερό και απολαυστικό γλυκό, όπως η λεμονόπιτα είναι πάντα καλή ιδέα για μετά το φαγητό.
Υλικά:
40 φρυγανιές θρυμματισμένες
3 κουταλιές γεμάτες της σούπας βούτυρο
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
μισό ζαχαρούχο γάλα
3 κουταλιές ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε την φρυγανιά με το βούτυρο αφού τις θρυμματίσουμε σε κομμάτια και στρώνουμε το μείγμα στο ταψάκι μας.
Σε ένα μπολ χτυπάμε για 10 λεπτά το γιαούρτι, τη ζαχαρούχο και το ξύσμα και το ρίχνουμε πάνω στην φρυγανιά.
Τέλος, πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για 3 ώρες.
athensmagazine.gr