Μπορεί να βράσιμο των μακαρονιών να θεωρείτε εύκολη υπόθεση, όμως πολλά είναι τα συνήθη λάθη που κάνουμε όταν τα μαγειρεύουμε. Ποιο είναι το λάθος που επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα και σαν βήμα είναι περιττό;
Κάποιοι από εμάς έχουν τη συνήθεια να ρίχνουν λάδι όταν βράζουν μακαρόνια. Ωστόσο, το λάδι δεν είναι απαραίτητο και σε καμία περίπτωση δεν βοηθά τα μακαρόνια να μην κολλήσουν, αφού όταν σουρώνονται το λάδι θα ξεπλυθεί.
Οπότε μην το επιχειρήσετε ποτέ.
athensmagazine.gr