Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Το μυστικό στο ψήσιμο: Το κόλπο για τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια που δοκιμάσατε ποτέ

Το μυστικό στο ψήσιμο: Το κόλπο για τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια που δοκιμάσατε ποτέ

Το μυστικό στο ψήσιμο αποτελεί το κόλπο για να φτιάξετε τα πιο ζουμερά κεφτεδάκια που δοκιμάσατε ποτέ.

Με τα κατάλληλα tips, τις σωστές συνταγές και φυσικά με πολύ όρεξη για μαγειρική, μπορείς να καταφέρεις κάθε φαγητό που έχεις ονειρευτεί…

Όταν έχετε όρεξη για φαγητό της μαμάς, η καλύτερη επιλογή είναι τα κεφτεδάκια. Με ό,τι και να τα συνοδεύσετε είναι πεντανόστιμα – εκτός κι αν βγουν πολύ στεγνά. Πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, ειδικά όταν δοκιμάζουν πιο υγιεινές συνταγές με κρέατα χωρίς λίπος, όπως γαλοπούλα και κοτόπουλο.

Ωστόσο, ανακαλύψαμε το μυστικό για ζουμερά κεφτεδάκια: ο ατμός. Ναι, καλά διαβάσατε. Με αυτή την τεχνική το κρέας εκτίθεται στον ατμό και όχι στο βραστό νερό και έτσι τα κεφτεδάκια βγαίνουν πιο ζουμερά και τρυφερά. Μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστείτε ειδικό εξοπλισμό γι’αυτή την συνταγή.

athensmagazine.gr

Δες επίσης

“Φτιάξε το πιο απολαυστικό κοτόπουλο της ζωής σου! 🍗 Μια συνταγή με καρύδα που θα ξετρελάνει όλη την οικογένεια! 😋”

Υλικά (για 4 άτομα): 700 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλου, κομμένο σε μικρά κυβάκια 2 κονσέρβες ...