Πρόκειται για την τέλεια γλυκιά συνταγή για να περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας, αλλά και τους αγαπημένους σας ανθρώπους.
Υλικά για τα τραγανά Σου
2 ποτήρια νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη,
150 γραμμάρια αλεύρι,
150 γραμμάρια βούτυρο,
4 αυγά
Εκτέλεση για τα τραγανά Σου
Βάζουμε στην κατσαρόλα το νερό,το αλάτι,την ζάχαρη και το βούτυρο να βράσουν 5 λεπτά.
Ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά και ανακατεύουμε με κουτάλα ξύλινη.
Τοποθετούμε το μείγμα σε μπολ να κρυώσει 5 λεπτά.
Στην συνεχεία ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και χτυπάμε με μίξερ.
Τοποθετούμε λαδόκολλα σε τσέρκι 28 νούμερο και βάζουμε μέσα το μισό μείγμα και το ισιώνουμε.
Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 1 ώρα αναμμένο και 20 λεπτά σβησμένο.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και με το άλλο μισό μείγμα.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Εκτέλεση κρέμας
Βάζουμε στην κατσαρόλα 1 λίτρο γάλα φρέσκο με 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
Ρίχνουμε 4 κουταλιές της σούπας γεμάτες κορν φλάουρ και 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι γεμάτες και ανακατεύουμε.
Όταν πήξει την κατεβάζουμε και προσθέτουμε 1 βανίλια και 150 γραμμάρια βούτυρο.
Αφήνουμε να κρυώσει και την χτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψει.
Όποτε τοποθετούμε το πρώτο ΣΟΥ στην πιατέλα βάζουμε την κρεμά απάνω, μετά το άλλο ΣΟΥ, πασπαλίζουμε με άχνη, η σοκολάτα, η καραμέλα και έτοιμο.