Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2025
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Η τρικαλινή γεύση αναδείχθηκε σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων ΦΩΤΟ

Η τρικαλινή γεύση αναδείχθηκε σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων ΦΩΤΟ

Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας είναι μια από τις σημαντικές δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων.
Η χθεσινή παρουσίαση με θέμα «Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης» η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ City Resort, προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών τρικαλινών που γέμισαν τον χώρο της εκδήλωσης.

Ομιλητές ήτααν η γνωστή ελληνίδα σεφ α σεφΑργυρώ Μπαρμπαρίγου, η πρόεδρος του παγκοσμίου οργανισμού γαστρονομικού τουρισμού Μαρία Αθανασοπούλου και ο πρόεδρος του τμήματος διαιτολογίας και διατροφολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιος Τζιαμούρτας.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Τρικάλων και ανταλλαγή ευχών για την έλευση του νέου έτους.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Μέγας χορηγός της ήταν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. και χορηγός η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Δες επίσης

Άνοιξε σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα ενίσχυσης δημιουργίας νέων επιχειρήσεων από ανέργους ηλικίας 30 έως 59 ετών με έμφαση στις γυναίκες

To Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει για την προκήρυξη του νέου προγράμματος ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας για ανέργους ...