Κέτσαπ, μαγιονέζα, μουστάρδα ή όλα αυτά αναμειγμένα μαζί σε μια ροζ σάλτσα, αυτές είναι οι βασικές sauce με τις οποίες συνοδεύουμε τις αγαπημένες μας τηγανητές πατάτες. Και είναι μια χαρά.
Όταν όμως έχεις την συνταγή για την πιο νόστιμη σάλτσα που έχεις δοκιμάσει ποτέ μαζί με πατατούλες, τι να σου πει η κέτσαπ; Θα χρειαστείτε ελάχιστο χρόνο και πάνω κάτω τα ίδια υλικά, αλλά μόλις βουτήξετε την πρώτη τηγανητή πατάτα στην παρακάτω special sauce, πιστέψτε μας, δεν υπάρχει επιστροφή.
Υλικά
- 1/4 κούπας μαγιονέζα
- 2κ.σ. κέτσαπ
- 1κ.γ. ξίδι
- 1/2κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1/2κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ρυθμίστε τη γεύση όπως τη θέλετε (λίγο πιο καυτερή, λίγο πιο γλυκιά κλπ).
- Φυλάξτε την sauce σε αεροστεγώς κλεισμένο βάζο μέχρι και για 3 μέρες.
athensmagazine.gr