Πολύ γρήγορη και εύκολη συνταγή που είναι έτοιμη σε λιγότερο από 20 λεπτά για το πιο νόστιμο αλμυρό κέικ ψωμιού με τυρί και ζαμπόν!
Υλικά
- 12-15 φέτες ψωμί του τοστ
- 10-12 φέτες ζαμπόν
- 8 φέτες του τοστ κίτρινο τυρί
- 70 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
- 250 ml γάλα
- 2 αβγά
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, το γάλα και την παρμεζάνα και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα ταψί βάζουμε μια στρώση από τις φέτες ψωμιού, στη συνέχεια καλύπτουμε με τυρί και ζαμπόν και από πάνω προσθέτουμε ξανά τις φέτες και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά.
- Στο τέλος ρίχνουμε το μίγμα με τα αυγά και την παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
athensmagazine.gr